Keno - mer än ett spel

Keno mer än ett spel

Det är nog många svenskar som förknippar Keno med Gotland. Tre män sitter på en strand på Gotland och diskuterar vilka nummer de skall välja. Det är en av de där reklamfilmerna som får en stor genomslagskraft och det var många fastlänningar som försökte härma gotländskan som talades: jobbe.

Nu är keno synonymt med Gotland. Dessutom är Keno ett kul spel att spela och många har roat sig med att spela det. Keno är precis som Bingo ett socialt spel och det är dessutom mycket likt Lottospelen.

Att spela Keno är spännande och det trots att det inte finns så många lampor som blinkar och blixtrar när vi en jackpott är vunnen. Denna sida är som sagt specialiserad på online keno och därför så rekommenderar vi er att besöka jackandthebeanstalkslot.se för att lära er mera om spelautomaternas förtrollande värld om det intresserar er.

För att återgå till spelet keno, det är ett spel som passar att spela på en mobiltelefon. Sedan smart telefonerna gjort sitt inträde på marknaden är det inte bara keno som funnit sin väg till denna marknad. Om man tycker om att spela hasardspel och man exempelvis sitter på tåget har det öppnat upp många nya möjligheter.

 

Close