Keno spels strategier och Keno spels system för nätspelare

Keno spels strategier

Det finns en sak som varje person som vill börja spela Keno bör känna till: Spelet är ett turspel, på samma sätt som t.ex. bingo är det. Det är med andra ord inget spel där man kan påverka spelets utgång i stor utsträckning själv (som t.ex. Poker). Därför är det också helt fel att prata om Keno spels strategier eller andra “knep” som gör att man kan vinna varje gång man spelar genom att på något sätt manipulera systemet. Några sådana Keno spels system eller tricks finns nämligen inte!

Detta beror på att inga nummer som dras när man spelar Keno har någon som helst koppling till numret som drogs precis före eller efter. Det spelar därför ingen som helst roll om du försöker välja nummer som inte redan dragits eller på något annat sätt försöka förutspå det mest troliga numret för dragning. Att försöka räkna ut vilket nummer som dras härnäst är dock det som de Keno spel strategier som man ibland kan se nämnas på olika håll går ut på. Men slumpen (som är det som avgör numret i detta fall) kan inte beräknas, så är det bara, oavsett vad någon som marknadsför diverse Keno spels system säger.

Jag brukar säga att man lika gärna kan satsa på t.ex. sitt turnummer eller sin födelsedag eller något annat lika dumt, chansen är förmodligen större att du vinner genom att göra så än om du skulle ha någon slags keno spel strategier för dig.

Ödsla med andra ord inte tid på att leta efter Keno spel system eller liknande, annat än om du vill ha någon slags system som med automatik väljer dina nummer åt dig, det finns nämligen på en del håll, men detta har givetvis inget alls med själva vinsterna att göra. Ett sådant Keno spels system gör det endast enklare för dig som spelare att spela, det är med andra ord en ren bekvämlighetsgrej, men detta bör inte blandas ihop med Keno spels strategier som har som syfte att göra det lättare eller mer sannolikt för dig att vinna.

Ett sådant Keno spel system kan snarare jämföras med stående rader som vissa kör med vid lottodragningar. Det är ju vid lottospel självklart lättare att inte varje vecka behöva klura ut eller fundera på vilka siffror man ska ha på sin rad den här veckan, utan istället köra med samma rad varje vecka. Det sparar tid och huvudbry, men inte har det någon betydelse för vinsten inte. Diverse Keno spel strategier kan användas på samma sätt, men för att undvika orealistiska förhoppningar är det viktigt att du som spelare har en klar bild över vad de egentligen är till för.

 

Close