Keno spelssystemet Martingale System

Keno spelssystemet Martingale systemet

Ett annat system som ibland används inom Kenospel, och som faktiskt är ganska populärt är det så kallade Keno spelssystemet Martingale systemet, eller The Martingale system som det heter på engelska. Systemet är framför allt populärt utanför Sverige, därav det ursprungligen engelska namnet.

Keno spelssystemet Martingale System går ut på att man när man spelar vid varje förlust ska dubbla sin insats. Om man då vinner vid nästa spel har man vunnit tillbaka sin tidigare förlust och på så vis inte gått back i det långa loppet.

Det finns dock några uppenbara risker med Keno spelssystemet Martingale systemet, och det är framför allt att man kan förlora flera gånger i rad, och då eskalerar givetvis insatsen man spelar med, och kanske förlorar. Vissa sidor har dessutom begränsningar när det gäller insatserna så att man inte kan dubbla hur länge som helst. Huruvida dessa gränser har sats just för att Keno spelssystemet Martingale system används så mycket är svårt att svara på, men helt klart är att man bör se upp om man väljer att spela med detta system.

Visst kan du med hjälp av denna taktik vinna tillbaka dina tidigare förluster men du kan också mångdubbla förlusterna!

 

Close