Att spela med nummerföljd vid Keno spel

Nummerföljd vid Keno spel

Som sagt finns det inget bombsäkert system för att garanterat vinna på Keno men här presenteras ändå en taktik som en del Kenospelare använder sig av. Detta för att du som funderar på att börja spela spelet ska känna till vilka taktiker som används. Det är ju trots allt upp till varje person som spelar att bestämma om man vill testa en taktik eller inte.

En del som spelar tror på att spela Keno spel i nummerföljd. Detta innebär att man väljer närliggande nummer att spela på då viss statistik visat att närliggande nummer ofta dyker upp samtidigt. Om du vill använda sig av systemet med nummerföljd när du spelar väljer du med andra ord siffror som kommer efter varandra, t.ex. 9 och 10 eller varför inte 23 och 24?

En del som använder sig av detta system med nummerföljd vid Keno spel tror även på att välja samma sifferkombinationer (t.ex. ovan nämnda 9 och 10 om man nu väljer att spela på dessa siffror) vid flera olika spelomgångar för att förenkla för sig själv.

Fördelen med detta system med att ha alla sina keno spel i nummerföljd är att det är ett mycket enkelt sätt att ha en taktik, alla som kan räkna klarar ju av att använda sig av denna strategi.

Som sagt är detta spelsätt inget som bevisats som fungerande men har du kört fast i ditt spelande kan det vara värt att prova. Det lär ju knappast försämra dina chanser till vinst i alla fall!

Det kan också vara skönt att slippa tänka för mycket på vad det är för siffror man ska välja nu igen om man spelar mycket, att köra med nummerföljd vid Keno spel löser ju detta bekymmer med automatik!

 

Close