Om satsningar i Keno spel och hur du gör för att vinna mer

Satsningar i Keno spel

Precis som det förklarades på sidan om Kenons regler krävs det för att du ska vinna när du spelar spelet att det nummer du valt att satsa på blir valt av datorn för att du ska vinna något. På “Keno-språk” kallas detta (alltså att ditt nummer blir valt) för “Hit. En ”Hit” betyder med andra ord en vinst, i förlängningen.

Hur mycket du vinner när du råkar på detta beror på hur mycket du satsade från början.

Satsningar i Keno spel är därmed mycket viktiga, då dina satsningar vid Keno spel som du spelar direkt påverkar det belopp du vinner eller kan komma att vinna. Vanliga satsningsbelopp som är möjliga på nätcasinon kan vara t.ex. $/€ 1, 3 eller 5. (Oftast kan man inte satsa mer än 5 dollar eller euro, det är normalt att det finns vissa begränsningar när det gäller satsningar i Keno spel)

Utöver beloppet du satsade spelar förstås även det antal siffror du valde från början in. Detta kan vara allt från en siffra upp till 10 (se stycket om reglerna). Beroende på hur många av dessa siffror som valdes bestäms din vinst.

Något som rekommenderas när man spelar på nätet är med andra ord att man försöker se vilka satsningar vid Keno spel som är möjliga på just den site man tänker spela på, det är viktigt att man är bekväm med de möjliga alternativ som finns då dessa satsningar också är nyckeln till dina (förhoppningsvis) kommande vinster.

 

Close